Over ons

Maatwerk badkamers en badkamermeubilair. Vanaf 1993 adviseren en plaatsen wij badkamers. In de Maatwerk-showroom in Heeze (N-B) stellen wij samen met u uw droombadkamer samen. Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor een badkamermeubel, of sanitaire producten.

Wij plaatsen uw badkamer(meubel) met de grootste zorg. Zo beperken de overlast voor u zo veel als mogelijk. Goed luisteren naar de klant zit in onze genen. Al dertig jaar. Onze naam, Maatwerk, is bewust gekozen omdat wij uitsluitend maatwerk leveren.

Maatwerk is onderdeel van loodgietersbedrijf Dirk Bakermans in Heeze.

 

Dirk Bakermans heeft 30 jaar ervaring in ontwerp, verkoop en montage van badkamers en badkamermeubilair. Inmiddels heeft Dirk een eigen badkamerlijn ontworpen en geproduceerd in samenwerking met lokale ondernemers uit Heeze-Leende. Samen zijn ze tot een kwalitatief hoogstaand product gekomen: Maatwerk. In de Maatwerk-badkamerlijn komen alle kennis en ervaring samen van de betrokken ondernemers. Maatwerk heeft voor iedereen een badkamer of badkamermeubel: van klassiek tot modern en alles wat ertussen zit. Uw badkamerwensen worden uitgevoerd en gemonteerd door Maatwerk en loodgietersbedrijf Dirk Bakermans.